Lekker weer fietsen, de vlag mag uit.

Het is zover. De beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen zijn zodanig versoepeld dat er voldoende ruimte om ook als volwassene weer in groepsverband in de openbare ruimte te sporten.

Het is echter niet zonder beperkingen. De NTFU heeft op basis van de versoepeling een advies uitgebracht. Het gaat wat te ver om dat hele advies hier te publiceren, maar de kern van het advies is dat je de 1,5 meter afstand en de hygiƫneregels gerespecteerd worden en dat de groepsgrootte beperkt blijft tot 14 personen. Op de site van de NTFU kun je het hele advies lezen. https://www.ntfu.nl/

De nieuwe richtlijnen Ā betekenen dat onze clubactiviteiten weer opgestart kunnen worden. Een concept activiteitenkalender is op de site gepubliceerd. Zondag 23 mei a.s. is de eerste gelegenheid om aan een gezamenlijke rit deel te nemen. Start om 8:00 uur op de schoolfeestweide.

Verder staan er de komende weken een paar lange ritten gepland. Deze zijn met name bedoeld als voorbereiding voor de deelnemers aan de drielandenpunt challenge op 29 juni, maar staan natuurlijk ook open voor de overige leden. Voor degenen die deze ritten toch wat te lang vinden is een alternatief programma opgesteld.

Blij dat het weer zover is hopen we jullie allemaal binnenkort te zien.

Het bestuur.