MTB

Alle informatie over

Mountainbike

De MTB afdeling  van de Toerclub Goor richt zich met name op het organiseren van trainingsritten en in clubverband deelnemen aan fietstochten die onder auspiciën van de sportbond NTFU georganiseerd worden.

De MTB afdeling kent een zomer- en een winterprogramma. In de zomer wordt er op de vaste dinsdagavond getraind en in het herfst/winterseizoen wordt veel deelgenomen aan toertochten in de omgeving of gezamenlijk een zelf uitgezette tocht gefietst.

De dinsdagavondtraining in de winter vindt plaats in het donker. Veiligheid staat voorop en derhalve geldt voor deze trainingen de voorwaarde dat iedereen zowel een goede stuurlamp als een goed achterlicht heeft.

MTB route Markelo

In het gebied rond Markelo ligt sinds een aantal jaren de vaste MTB Route van circa 30 km lengte. De toerclub Goor is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de route. In de nabije toekomst zal de route deel gaan uitmaken van het 1000km lange MTB Netwerk in Twente.

Het beheer van de MTB Route Markelo is ondergebracht bij de Stichting Mountainbike Hof van Twente en veel leden van de toerclub Goor werken vrijwillig mee aan het onderhoud en de uitbreiding ervan. Mocht je tijdens het fietsen van de route wat opvallen (omgevallen boom, bordjes weg) of andere zaken, neem dan contact op met:

Gerald Barink (0638909020, g.barink@gmail.com)

Alle nieuws rond de MTB Route en andere interessante mountainbikeweetjes vind je op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/mtbroutemarkelo/