Fijne feestdagen

Beste fietsers, sponsors, bestuurders, vrijwilligers, toerleiders en iedereen die op één of andere wijze verbonden is aan de toerclub Goor.

Morgen is het Kerst en daarmee komt het jaar 2020 alweer bijna ten einde. Een bijzonder jaar waarin we geconfronteerd werden met een helaas nog altijd voortdurende pandemie met grote gevolgen. Een tijd met beperkingen, vaak voor de hand liggend, maar soms ook moeilijk te accepteren.

Desondanks hebben we dit seizoen weer vele mooie ritten met elkaar kunnen maken. Met de nodige aanpassingen bleek het mogelijk om samen nog heel wat te ondernemen. Het was mooi te zien hoe flexibel we als vereniging met een dergelijke situatie kunnen omgaan en het maakt me trots daarbij jullie voorzitter te mogen zijn.   

Namens het bestuur van de Toerclub Goor wil ik de hoop uitspreken dat in 2021 de pandemie onder controle komt zodat we weer zonder beperkende maatregelen van onze sport kunnen genieten. We wensen jullie hele fijne feestdagen en een sprankelend, gezond, sportief, vriendschappelijk, liefdevol, maar bovenal een heel gezond 2021 toe.

Namens het bestuur,

Leo de Leede, voorzitter