Fiets driedaagse / Alternatief

In het weekeinde van 18 t/m 20 september stond de fietsdriedaagse op de planning.  Als uitdagende fietsbestemming  was dit jaar voor het Sauerland gekozen. Lang heeft het er naar uitgezien dat we ons fietsweekend, ondanks de corona, gewoon door konden laten gaan.

De recente stijging van het aantal besmettingen en de daarmee gepaard gaande aanscherping van regels heeft de onzekerheid omtrent het doorgaan sterk vergroot. Het fietsen zal niet snel een probleem zijn, maar met meerdere mensen die niet uit één huishouden komen in één huis verblijven is dat wel. De activiteiten commissie heeft in overleg met de deelnemers daarom besloten de driedaagse dit jaar niet door te laten gaan.

Laten we het daarbij?……

Nee, natuurlijk niet. Als alternatief gaan we zaterdag 19 september een rit  met een speciaal tintje rijden, gewoon vanuit Goor. We vertrekken om 10: 00 uur vanaf de schoolfeestweide voor een rit over circa 150 km. Alle leden zijn natuurlijk welkom om zich hier bij aan te sluiten. Het aantal groepen en het tempo zullen worden aangepast aan de deelnemers

Na een mooie rit willen we graag het zomerseizoen op een even mooie wijze afsluiten door gezamenlijk nog ergens iets te gaan drinken. Waar en hoe wordt nog gecommuniceerd.