Fietsweekend 2020

Beste toerclubleden

Hoewel we allemaal in deze tijden van corona wel iets aders aan ons hoofd hebben proberen we als activiteitencommissie  toch ook vooruit te kijken. Net als voorgaande jaren willen we ook dit seizoen weer graag een driedaagse organiseren.

Op de laatste jaarvergadering is aangekondigd dat de organisatie dit jaar op een ander wijze plaats zal vinden. Waar we in voorgaande jaren een locatie boekten en daarna gingen inventariseren wie er mee ging, willen we dat dit jaar omdraaien. Dit jaar gaan we derhalve eerst inventariseren en dan pas boeken.

Bij de “oude”methode hadden we zekerheid over de locatie, maar liepen we financieel risico als zich niet voldoende deelnemers aanmelden. Dit is afgelopen jaar dus gebeurd. Een financieel debacle is ,door grote inspanning van Jacob, ternauwernood voorkomen.  Bij de “nieuwe”methode zijn we financieel zeker, maar lopen we het risico geen passende locatie meer te kunnen boeken. Dit laatste risico leek ons beter aanvaardbaar.

Wat wel hetzelfde blijft is natuurlijk:

  • Drie dagen lekker fietsen.
  • Voor zowel race als MTB.
  • Uitdagende routes op verschillend niveau. Dus voor elk wat wils.
  • Veel gezelligheid en veel plezier.
  • Locatie binnen een straal van 3 uur rijden rondom Goor.
  • Low budget (circa € 175,00), maar zonder dat dit ten koste gaat van de gezelligheid en het plezier.

We hebben de fietsdriedaagse gepland op 18, 19 en 20 september. Heb je belangstelling en wil je graag mee:

Geef je zo snel mogelijk op bij het secretariaat toerclubgoor@hotmail.com .

De inschrijving sluit op 15 april.

Voor vragen kun je contact op nemen met het secretariaat, maar direct contact opnemen met Leo de Leede of Nicolette Spiering mag natuurlijk ook.

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie