Expeditie Limburg 2019

De TC Goor is ook dit jaar weer afgereisd voor een prachtig fietsweekend. Dit jaar alweer voor de tweede keer naar “Domaine de Magis” in Sint Pietersvoeren. Een mooie locatie in een voor fietsers
zeer uidagende omgeving.

De groep was dit jaar qua omvang iets bescheidener dan voorgaande jaren. Toch heeft dat niets afgedaan aan het plezier dat de deelnemers hebben gehad. Het weer was prachtig en de routes supermooi. De Belgische Ardennen blijken een super fietsgebied met hellingen die soms wel lang,
maar eigenlijk nooit te zwaar zijn. Al met al weer een groot succes.

Naast het fietsen was het ook sociaal goed vertoeven. De avonden gezellig, goed gegeten (Marieke en Nicolette hadden flink uitgepakt) en gedronken. Dankzij zelfredzaamheid van de groep en scherpe onderhandelingen (Jacob is heel scherp) voor een bescheiden budget.