Onze activiteiten

Alle informatie over

Onze activiteiten

Tijdens de zomertijd wordt er op dinsdagavond gefietst in drie groepen op verschillende niveaus. De eerste en de laatste drie dinsdagen van de zomertijd is het vertrek om 18:15 uur. Dit i.v.m. de vroege invallende duisternis. De overige dinsdagen is het vertrek om 18:45 uur. De seniorengroep fiets ook op maandag en donderdag. In het voor- en naseizoen vertrekken zij om 13:30 uur. Tijdens de zomer is dat om 9:30 uur. De vertreklocatie voor deze ritten is de schoolfeestweide.

Bij regen en slechte weersomstandigheden gaan de trainingen niet door. Als de dinsdagavond uitvalt is donderdagavond het alternatief. Het bestuur zal hierover een extra bericht sturen.    

Groepen, toerleiders en niveaus.

Groep 1: Toerleider, Wil Meijer. Gemiddelde snelheid is ca. 34 Km. per uur.

Groep 2: Toerleider, Bij toerbeurt. Gemiddelde snelheid is ca. 32 Km. per uur.

Groep 3: Toerleider, Harrie Vehof. Aangepaste snelheid, zodat iedereen mee kan.

Groep senioren: Toerleider Wim v/d Maat. Gemiddelde snelheid 27 Km. per uur.

Bij afwezigheid van de toerleider zal een ervaren rijder uit de groep hem vervangen.

Tijdens de zomertijd wordt er op dinsdagavond gefietst.  De eerste en de laatste drie dinsdagen van de zomertijd is het vertrek om 18:15 uur. Dit i.v.m. de vroeg invallende duisternis. De overige dinsdagen is het vertrek om 18:45 uur. Routes en tempo worden in onderling overleg bepaald.

Tijdens de winterperiode wordt er op dinsdagavond ook getraind.  De opkomst en het weer wisselen in dit deel van het jaar en daarom wordt er via de MTB Toerclub App gecommuniceerd over de invulling van de training.

Elke zaterdagmiddag om 14:00 uur vindt de jeugdtraining plaats en duurt circa 1,5 uur.  Vertrek van sportpark het Doesgoor. De training wordt begeleid door een aantal door de toerclub opgeleide trainers en begeleiders. De trainers gaan er van uit dat ieder lid aanwezig is. Afmeldingen graag minimaal 24 uur van tevoren.

Een jaarlijks terugkerend club evenement is de driedaagse toertocht die ook voor de leden van de MTB afdeling openstaat.  Deze driedaagse toertocht wordt  normaliter in september georganiseerd  en vindt plaats in een heuvelachtige omgeving. Voorbeelden van locaties uit het verleden zijn de Eifel, het Sauerland, de Ardennen en het zuid Limburgse heuvelland

Na het grote succes van afgelopen jaar is besloten het komende jaar het fietsweekend wederom in de Voerstreek Limburg te organiseren. We verblijven daar op het schitterende landgoed Domaine de Magic net over de grens in België 10 km onder Gulpen. Dit maal zal het weekend plaatsvinden van 30 augustus t/m 1 september 2019. Er is vandaar uit voldoende aanbod aan routes, zowel voor de wielrenner als de mountainbiker. We gaan wederom weer in meerdere groepen fietsen, aangepast aan de snelheid.

  • Het plan is om vrijdagochtend 30 augustus 2019 vroeg te vertrekken vanuit Goor, zodat we die dag nog een tocht kunnen fietsen. Zaterdags staat dan een langere tocht gepland. Zondags zal een afsluittocht worden gereden waarna we weer richting Goor vertrekken. De verwachte thuiskomst zal 18:00 uur zijn.
  • De kosten voor dit weekend zullen ongeveer €180,- bedragen.
  • De organisatoren zijn: Nicolette Spiering, Jacob Nienhuis en Leo de Leede. Correspondentie via email toerclubgoor@hotmail.com
< 2020 >
Februari
«
»
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
januari
januari
januari
januari
januari
januari
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29