Clubrit naar Ootmarsum weer een ouderwets succes.

Na een afgelasting vanwege het weer op  4 juli zijn we een week later toch op pad gegaan voor de jaarlijkse clubrit naar Ootmarsum. Het uitstel bleek een goede keuze. Het weer was prima, droog,  niet te koud, niet te warm en veel minder wind. Ondanks de coronamaatregelen was de opkomst groot en het was goed te zien dat ook de senioren deze gelegenheid aangrepen om weer van de partij te zijn.

Verdeeld over 2 groepen, één onder begeleiding van good old Harrie V. en één onder begeleiding  van de voorzitter, werd rond 08:00 vertrokken vanuit Goor. Beide groepen rede via een eigen route naar het eerste verzamelpunt in Vasse.

Vanaf het verzamelpunt in Vasse  zijn we gezamenlijk richting de beruchte hooidijk gefietst alwaar  alle remmen weer los gingen. Na een felle jacht over het Duitse en Nederlandse deel van deze dijk  druppelde langzaam iedereen weer één voor één binnen in Vasse.

Na even bijgekomen te zijn was het de hoogste tijd voor koffie. Vanuit Vasse, en groupe, richting het ons zo bekende restaurant  het Pläske in Ootmarsum.  Onderweg toch nog even linksaf geslagen voor een extra klimmetje in Nutter. Na de koffie was het tijd om weer huiswaarts te keren waar alle deelnemers weer veilig aangekomen zijn.