Jeugd toerclub Goor gaat 9 mei weer op pad

De versoepeling van de coronamaatregelen heeft het voor de jeugd MTB groep van de Toerclub Goor mogelijk gemaakt om weer activiteiten op te starten. Achter de schermen is door trainers en begeleiders hard gewerkt om een werkbare oplossing te vinden. Geheel in lijn met de richtlijnen van de veiligheidsregio Twente en het RIVM  is een protocol opgesteld. De gemeente heeft  ingestemd met het protocol en derhalve staan alle seinen op groen om weer van start te gaan.

Het verzamelpunt is verplaatst naar de openingspoort van het bikepark, achter het Doesgoor aan het zandpad. De kinderen verzamelen op het bikepark en de ouders die hun kinderen brengen zullen op de straat moeten achterblijven. De jongste jeugd (t/m 12 jaar) gaat om 13.00 uur op de fiets stappen en traint tot 14.30 uur. De oudere groep (13 t/m 18 jaar) begint om 14.30 uur en gaat door tot 16.00 uur.

De training zal zich met name richten op techniek en fysieke contacten zullen daarbij worden vermeden.  De obstakels op het Bikepark zullen niet gebruikt worden omdat er geen “vang” handen ingezet kunnen worden i.v.m. de te houden afstand. Naleven van de hygiëneregels is natuurlijk belangrijk, zo mag er alleen op de eigen mountainbike worden deelgenomen en zal het legen van neus of keel in de omgeving niet zijn toegestaan.

Wil je ook deelnemen aan de jeugd MTB trainingen meldt je dan aan als lid. Wil je eerst graag een paar keer proberen of je het wel leuk vindt dan kan dat natuurlijk ook. Meldt je in dat geval dan aan als introducé.

 Meer informatie over het lid worden of deelnemen als introducé kun je vinden op de website onder het kopje ledeninfo. Voor vragen kun je ook altijd een email sturen naar secretaris@toerclubgoor.nl .