TC Goor begeleidt TC Horst.

De TC Goor is niet de enige vereniging die jaarlijks een fietsweekend organiseert. Afgelopen voorjaar kreeg ons secretariaat een verzoek binnen van de TC Horst (Limburg). De TC Horst was voornemens om van 12 tot 14 juli een fiets weekend te organiseren in ons mooi Twente en verzocht de TC Goor om hulp.

Een kleine delegatie van TC Goor heeft die hulp kunnen bieden door het uitzetten van routes en het meefietsen tijden s het weekend. De eerste dag stond in het teken van de Sallandse heuvelrug en de loop van de Regge. De tweede dag stond Twente zelf op het programma met een tocht naar en rond Vasse en Ootmarsum. Dag drie werd de achterhoek bezocht rond Vorden en Hengelo (Gld).

De TC Horst was heel tevreden over hun weekend en blij met onze hulp. Als dank is nog kleine attentie langs gebracht voor degene die de begeleiding verzorgd hebben.